Arany

Főoldal – Csomagok – Arany csomag

Brand icom 400px

Arany CSOMAG

Az EZÜST csomaghoz hasonló szakmai eszközök, még nagyobb edzői felügyelet és jelenlét mellett!

Napi rendszerességgel ellenőrizzük a HRV értékeidet, ami nagy hatással lehet az adott napi edzésmunkádra!

Brand icom 400px

Minden nap megnézem az edzéseidet, kommentjeidet és ezek alapján módosítom a következő nap programját, amennyiben szükséges.

Emellett én állom a Trainingpeaks Prémium előfizetésedet. Ennek lényege, hogy egyből kapok értesítést, ha kommenteled az edzést így egyből tudok válaszolni is!

A csomag díja 45 000 Ft/hó.

A képen egy szépen fejlődő bringás értékei láthatóak, 2 év edzésmunka után is! A siker sok összetevős, de a helyes edzésmunka adja az alapot!

Nem tudod melyik csomagot válaszd?

Keress meg és együtt kitaláljuk! Tudd, hogy bármikor változtathatsz.

Rólam mondták

„Miért kell edző? Mert ha tényleg szeretsz tekerni akkor keretet ad a munkának. Nem elég csak menni, okosan kell menni mert fejlődés csak akkor lesz. Miért a Balázs? Mert imádja a munkáját, mert imádja a kerékpárt és nem utolsó sorban ezeket a versenyeket, amiken elindulsz „mind” megnyerte. Mert persze verseny is kell, az ad keretet az edzéseknek és az egész évnek. Ahogy Einstein mondta: A kerékpározás olyan, mint az élet, amíg egyensúlyban vagy haladsz előre.”
Dr. Balsai Tamás
Segítek, hogyan érj el jobb eredményeket, hogyan hozd ki magadból a maximumot. Kerékpáros edzéstervezés kezdőknek és profiknak egyaránt.

Kapcsolat

Copyright 2023 –  All Rights reserved.