Professional

Főoldal – Csomagok – Professional csomag

PROFESSIONAL CSOMAG

A Professional csomag nem csak profiknak szól, de az elhivatottság meg kell, hogy legyen!

Közös célunk lehet a dobogó legfelső foka vagy egy szép Balatonkör eredmény, mindegy. Nem ez lesz a döntő. Ha ebben a csomagban vagy, teljesíteni kell a vállalt edzéseket. Ez szigorúbban hangzik, mint ami a valóság, de csak akkor leszünk sikeresek, ha mindketten akarjuk.

WKO5-öt csak ebben a csoportban használok.

A WKO5 egy szoftver, ami a lehető legmélyebb watt elemzést teszi lehetővé számomra. Az intenzitási zónákat rendkívüli precizitással tudom meghatározni, látom az erősségeket, gyengeségeket és célzottan, a verseny kívánalmai szerint tudjuk fejleszteni őket.

A csomag díja 22 000 Ft/hó.

Teljes mérethez kattints a képre!

Nem tudod melyik csomagot válaszd?

Keress meg és együtt kitaláljuk! Tudd, hogy bármikor változtathatsz.

Rólam mondták

„Miért kell edző? Mert ha tényleg szeretsz tekerni akkor keretet ad a munkának. Nem elég csak menni, okosan kell menni mert fejlődés csak akkor lesz. Miért a Balázs? Mert imádja a munkáját, mert imádja a kerékpárt és nem utolsó sorban ezeket a versenyeket, amiken elindulsz „mind” megnyerte. Mert persze verseny is kell, az ad keretet az edzéseknek és az egész évnek. Ahogy Einstein mondta: A kerékpározás olyan, mint az élet, amíg egyensúlyban vagy haladsz előre.”
Dr. Balsai Tamás
logo-w
Segítek, hogyan érj el jobb eredményeket, hogyan hozd ki magadból a maximumot. Kerékpáros edzéstervezés kezdőknek és profiknak egyaránt.

Kapcsolat

Copyright 2020 KZ. All Rights reserved.