Rólam

Sportolói pályafutásom

Aktívan 2006-2012 között versenyeztem. Ez idő alatt több mint 60 alkalommal állhattam fel a dobogóra. 2009-ben Magyar bajnokságot nyertem Fradis színekben és ifiként is húzhattam fel bajnoki trikót. Világbajnokságon 2009-ben magamra ölthettem a Magyar válogatott mezét.

Legszebb pillanataim nem csak a győzelmek voltak. Egy szökés kialakítása, az utolsó 5 km egyedül, hosszú téli edzések, egy csapathoz tartozni vagy éppen elbukni valami olyat amit biztosnak hittem. Ezekből lettek a győzelmek és bármilyen közhely is, az oda vezető utat szerettem.

Aktív versenyzői pályafutásom után megmásztam a Stelviot, végigtekertem a legendás Flandriai kört és a Strade Bianche klasszikuson Fabian Cancellaraval indultam egy mezőnyben.

Edzéstervezés

Kerékpáros edzői végzettségem mellett erőnléti edzői képesítést is szereztem. A legmodernebb szoftverek és képzések segítenek lépést tartani a sporttudomány rohamszerű fejlődésével. Szakirodalom gyűjteményem hónapról hónapra bővül és ezzel párhuzamosan az edzéstervek is változnak, javulnak. Mindig van egy új darab a nagy kirakósban, ami a helyére kerül.

Nagyon élvezem a versenyfelkészítést, csúcsforma időzítést, de szintén örömet okoz, ha egy teljesen kezdő bringás első szezonját állíthatom össze.

Bike FIT, kerékpár testreszabás

Végig jártam a Specialized által akkreditált, 3 szintből álló bike fit képzést és az évek alatt több száz sikeres beállításon vagyok túl. Erőnléti edzőként mélyebb betekintést nyertem az izomzat működésébe, ami elengedhetetlen a siker érdekében. Büszke vagyok rá, hogy olimpikon, triatlon bajnokok és számtalan hobbi bringás távozott már elégedetten a beállítás után.

Minden nap tanulok valami újat, edzéseket elemzek és írok. Azon dolgozom, hogy elérd kerékpáros céljaidat.

Nem tudod melyik csomagot válaszd?

Keress meg és együtt kitaláljuk! Tudd, hogy bármikor változtathatsz.

Segítek, hogyan érj el jobb eredményeket, hogyan hozd ki magadból a maximumot. Kerékpáros edzéstervezés kezdőknek és profiknak egyaránt.

Copyright 2023 –  All Rights reserved.